Plaćanje

Prikazane cijene artikala su maloprodajne cijene sa uključenim PDV-om. Prekrižena cijena je preporučena maloprodajna cijena te se prikazana ušteda i sniženje odnosi na razliku između te cijene i naše maloprodajne cijene.

 

Plaćanje virmanom

Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s potvrdom narudžbe. U tom emailu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći e-banking svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

Ne koristite li e-banking, isprintajte potvrdu narudžbe i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini. Naručeno Vam šaljemo tek po primljenoj uplati.

Podaci primatelja: Ethereal d.o.o., Lug Zabočki 56b, 49210 Zabok, Hrvatska
OIB: 99063755356
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN: HR6424840081135216678
SWIFT | BIC: RZBHHR2X
VAT ID | POREZNI BROJ: HR99063755356
Model: HR00
Poziv na broj: broj narudžbe

 

Plaćanje po pouzeću

Plaćate kod dostave paketa! Naknada za plaćanje po pouzeću iznosi 5 kuna. Plaćanje po pouzeću nije dostupno za personalizirane proizvode.

 

PayPal

Vaš PayPal račun će biti terećen u valuti EUR s obzirom da PayPal još uvijek nema podršku za Hrvatske kune. Konverzija u EUR će biti napravljena prema srednjem tečaju Europske centralne banke.

 

Kreditne katice

Plaćanje je moguće upotrebom sljedećih kreditnih kartica: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa

American Express®    MasterCard®    Maestro®    Visa    Diners    Discover

 

Jamstva sigurnosti:

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje    MasterCard® SecureCode™    Verified by Visa    Diners sigurna kupnja

 

Powered by:

CorvusPAY

 

Važno:

Terećenja kartica za sva plaćanja će biti u Hrvatskim kunama. Iznos za koji će se teretiti Vaša kartica će biti jednak iznosu u odabranoj valuti konvertiranom u iznos u Hrvatskum kunama prema srednjem tečaju Europske Centralne Banke. Kod naplate kartice isti će iznos biti konvertiran u Vašu lokalnu valutu prema tečaju izdavatelja Vaše kartice. Kao posljedica tih konverzija moguća je mala razlika u odnosu na originalni iznos prikazan kod kupovine u našoj web trgovini.